Mercury

Wat doet dit product?

Mercury is een naadloos akoestisch plafond met absorberende eigenschappen. Dit betekent dat het geluidsenergie wegneemt uit een ruimte en daarmee de nagalm verminderd en hinderlijke reflecties voorkomt.

Waar gebruik je dit product?

Dit product gebruikt je bijvoorbeeld voor een akoestisch plafond in woningen, musea of horeca. Ook wordt het toegepast in kerken of grotere zalen. Het materiaal is vooral geschikt om reflecties van stemgeluid te absorberen.

Verwerking van het product:

Het aanbrengen van een naadloos akoestisch plafond is vakwerk en wordt uitgevoerd door ervaren vaklieden die daarvoor speciale vervolgcursussen voor hebben gevolgd. De akoestische plafonds worden gemaakt conform de TBA Richtlijn 3.7 voor naadloze akoestische plafonds. De richtlijnen van de TBA zijn via deze link te downloaden als pdf.

Demo aanvragen

Wanneer je geïnteresseerd bent in onze producten demonstreren wij graag wat de mogelijkheden zijn. Neem contact op met ons voor een afspraak of het aanvragen van samples.

Download het productblad

Productblad-download

Meer informatie en maatwerk offerte

Al onze producten worden maatwerk aangeboden. Het opvragen van meer informatie is eenvoudig. Vul het contactformulier in of bel. Zo kom je direct in contact met onze adviseur.