Akoestisch comfort in huis

De akoestiek heeft een grote invloed op de beleving van je woning. Een fijn binnenklimaat vergroot je plezier in huis.

Of het nu gaat om de woonkamer, keuken of werkkamer. Bij TeamGeluid begrijpen we het belang van akoestisch comfort en helpen we graag bij het vinden van een maatwerk oplossing.

Akoestiek thuis

Maatwerk oplossingen voor elk design

In woningen met hoge plafonds, grote ruimten en veel harde afwerkingen kan de akoestiek een probleem vormen. Met onze collectie design materialen is er een oplossing te maken voor elke interieurstijl. We komen graag langs om te adviseren en de mogelijkheden te bespreken.

Naadloos plafond

Bij nieuw- en verbouw is het mogelijk om akoestiek onzichtbaar toe te passen in het plafond. Ons plafond van het type Mercury maakt het mogelijk standaard inbouwspots toe te passen en wordt speciaal op elk gewenste kleur gemengd. Naadloos pleisterwerk dat de galm in je woning reduceert.

It’s a kind of magic!

Naadloos-akoestisch-plafond-kamer

Akoestiek als kunst aan de muur

Wij leveren akoestische prints op verschillende materialen. De meest unieke afwerking die wij op dit moment aanbieden is de Lennon. Een paneel met wandbekleding op basis van WallCarp. Een gemodificeerd tuft bekleding met high-end printtechnieken. Het is mogelijk custom designs en kleurverlopen aan te brengen, zo kun je verschillende stijlen creëren met diepgang in uitstraling en structuur. Een innovatie op gebied van akoestische interieurbekleding.

Exclusief te verkrijgen bij TeamGeluid.

Houten meubelpanelen

Bouwen met hout is trending! Bij TeamGeluid verwerken we dit natuurlijke materiaal graag in interieurs. Een goed voorbeeld is de Houston. Een meubelpaneel van 100% vurenhout met lineaire perforatie. Eenvoudig te verwerken in wanden en meubels door interieurbouwers en meubelmakers. Achteraf te beitsen waarbij de natuurlijke uitstraling behouden blijft, of te lakken in elk gewenste kleur voor een moderne uitstraling.

houten latten woodlines panelen akoestisch

Maatwerk akoestiek

Akoestiek in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Wij onderscheiden ons door echt maatwerk te leveren. Je hebt als ontwerper keuze uit luxe textielen en plaatmaterialen om het interieur mee af te werken en in te richten. Wij zoeken samen met onze opdrachtgevers naar de beste combinatie. Akoestische oplossingen die bijdragen aan het design van de ruimte.

Velvet akoestisch behang

Akoestiek in huis

Met onze collectie designoplossingen voor thuis creëer je een fijne plek om te wonen. Vertel ons je wensen, wij begeleiden je van ontwerp tot oplevering.