Miro Amsterdam

06 October 2023

Opdrachtgever: MIRO
Website: Miro.com
Locatie: Amsterdam Havas gebouw Projectmanagement: DRDS

Miro is een snelgroeiend IT-bedrijf dat zich specialiseert in oplossingen voor de zakelijke markt. Bij de verhuizing naar een nieuw kantoorpand aan de Stadhouderskade 1 in Amsterdam zijn wij gevraagd om de akoestiek in kaart te brengen en oplossingen te leveren.

Het in kaart brengen van de akoestische situatie van het nieuwe kantoorpand. Het aanbieden van losmaakbare akoestische oplossingen die geen afbreuk doen aan de monumentale status van het pand.

In de ruimten met hoge prioriteit is er gekozen voor een plafond- en wandsysteem van absorptiepanelen type Cyrus. De architect M Moser Associates was verantwoordelijk voor de uitstraling van het interieur en heeft de visuals bepaald.

De ruimten zijn in enkele maanden omgetoverd tot high-tech kantoor in een klassiek gebouw. De combinatie van discrete plafondpanelen en designpanelen aan de wanden geeft de ruimte een fijne werksfeer.

Referentiefoto’s

Wij laten graag wat foto’s zien van het eindresultaat. Heb je na het bekijken van dit project vragen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Toegepaste producten

Foto van akoestisch paneel aan wit plafond

Cyrus


Plafondpanelen

Contact over project