Akoestiek in kantoren

Het inrichten van kantoren is een politieke aangelegenheid. Er zijn zoveel wensen als collega’s, je kunt het nooit voor iedereen goed doen. Met de akoestiek van kantoren is dat niet anders, iedereen heeft andere verwachtingen. TeamGeluid komt je helpen met gedegen advies en praktische oplossingen!

 

Wij ontwerpen en leveren maatwerk akoestische oplossingen voor jouw ultieme werkplek. Speciaal uitgekozen op het gebruik van de ruimte en de wensen van jullie bedrijf.

foto in kantoor amsterdam met akoestisch plafondpaneel

Hoofdkantoor Miro @ Amsterdam Havasgebouw

Akoestiek op werk

De akoestiek verbeteren van een kantoor, hoe gaat dat eigenlijk? Bij TeamGeluid hebben we alles in huis om jouw kantoor te transformeren tot een prettige werkplek.

Maatwerk akoestiek op werk

TeamGeluid is specialist in akoestische panelen en afbouwsystemen. Of jullie nu een nieuw kantoorpand laten bouwen of een bestaande ruimte gaan inrichten. Wij zorgen voor een aankleding die past bij jullie uitstraling en budget. Over de akoestiek hoef jij je geen zorgen te maken, dat doen wij voor je.

Luxe absorptiepanelen

Voor het wegnemen van reflecties en nagalm gebruik je absorptiepanelen zoals Cyrus. Deze panelen dempen energie en verminderen daarmee lawaai. We kunnen deze panelen leveren met luxe stofferingen of een custom branding. Ons meest flexibele product en daarom geschikt voor elk kantoor.

Cyrus kun je als paneel aan de wand of plafond hangen. Het is zelfs mogelijk om hele wanden te bekleden met dit systeem. De vulling is gemaakt van gerecycled dempingsmateriaal en uitgekozen op stemgeluid.

 

Een andere optie zijn spanplafonds, hiermee is het in de bouwfase relatief eenvoudig grote plafonds akoestisch te maken. Met een textieldoek wordt het plafond in één kleur dichtgezet waardoor je geld bespaart op de afwerking van je plafond.

Cyrus akoestisch wandpaneel overview

Hoofdkantoor PXR media @ Amsterdam

Praktische oplossingen

Ben jij een start-up, of was akoestiek de sluitpost op je begroting? No worries! TeamGeluid heeft naast luxeartikelen ook panelen die jouw probleem praktisch aanpakken. De keus in kleur en materialen is altijd voldoende om jullie kantoor in stijl in te richten.

Je krijgt van ons dezelfde service en aandacht, en geven garantie op een goede akoestiek. We gaan er samen iets moois van maken!

Maatwerk akoestiek

Zit je met een ingewikkeld probleem? Wij bieden custom oplossingen voor kantoortuinen en vergaderruimten. Hierbij houden we rekening met geluiddemping en geven waar nodig tips om de isolatie van ruimten te verbeteren.

Wil je het hele kantoor verbouwen? TeamGeluid ontzorgt zijn opdrachtgevers met een bouwteam voor turn-key oplossingen. De verbouwing van je kantoor is bij ons in goede handen. Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden.

Met plezier, TeamGeluid!

Foto van akoestische wandbekleding WallCarp

Lennon wandpanelen in vergaderruimte

Stuur ons een bericht

7 + 8 =