PXR Media Amsterdam

17 October 2023

Opdrachtgever: PXR Media
Website: pxr.nl
Locatie: AMSTERDAM

PXR media is een jong en gezellig bedrijf dat vooral bekend staat als de uitgever van Voetbal International. Bij de verhuizing van het hoofdkantoor naar een nieuwe locatie in Amsterdam Oost heeft TeamGeluid een ontwerp aangeleverd voor de akoestiek. Samen met de opdrachtgever is er gekozen voor akoestische panelen in de huisstijl van PXR.

In de kantoortuin en meerdere vergaderruimten was er overlast van nagalm. Op basis van geluidsmetingen is de huidige situatie in kaart gebracht en hebben wij akoestische panelen ontworpen. In de kantoortuin zijn akoestische wandpanelen gemonteerd. Een divider in het midden van een kantoortuin helpt de langste reflectie op te breken. De belhokken zijn voorzien van luxe absorptiepanelen om de nagalm te verminderen.

Er is gebruikgemaakt van een mix van verschillende producten uit onze collectie. Een uitdagend project waar veel aandacht is geweest voor de uitstraling en de eindgebruiker. Wij wensen PXR veel werkplezier in het nieuwe pand, bedankt voor de mooie samenwerking!

Referentiefoto’s

Wij laten graag wat foto’s zien van het eindresultaat. Heb je na het bekijken van dit project vragen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Toegepaste producten

Contact over project